no

MATOPPLEVELSER

BIRK vil med glede lage mat for grupper mellom 8 og 40 personer. Vi lager enkel, ærlig lokal mat med lokale ingredienser som rein, elg, gjedde, kongekrabbe, torsk, multebær, tyttebær, blåbær med mere.
Da vi er en liten bedrift er vi avhengig av at alle matbestillinger blir gjort i god tid før dere kommer på besøk. Hele gruppen samler seg om en felles meny.  Ved bestilling har vi også behov for å få opplysning om alle matallergier i gruppa, samt antall veganere og vegetarianere.

LANGHUSOPPLEVELSE

På BIRK finner dere ett unikt langhus med utsikt over Pasvikelva. Grensen til Russland går der elva er dypest - få meter fra oss.
I langhuset ønsker vi grupper på 10 til 40 personer velkommen fra mars til november. Alle måltider på BIRK på forhåndsbestilles.

Vi serverer kun i langhuset i helger og i vår egen ferie.

Satt meny av oss:
2 retters - 490 kr per person
3 retters - 590 kr per person

LAVVUGAMMA

For mindre grupper mellom 8 og 12 personer serverer vi mat i vår koselige lavvugamme. Her er også hvor vi avslutter våre hundeturer med ett hyggelig måltid for både gjester og guider. Alle måltider på BIRK må forhåndsbestilles.

Satt meny av oss:
2 retters - 490 kr per person
3 retters - 590 kr per person

EVENTS - catering

Ønsker dere ett tilbud på catering til ett arrangement for en større gruppe er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

Vi har erfaring for å lage mat til team-building, bryllup, firmafester med mere. Vi kan formidle kontaktiformasjon til utleier av bygdehus eller i superkule låvelokaler.