OPPLEVELSER

Dagstur med hundespann

En tur på 20 til 30 kilometer avhengig av vær og føreforhold. Etter endt tur spiser dere ett varmt måltid sammen med dagens guider i vår lavvugamme.
Transport til og fra BIRK er inkludert i prisen.
Mulighet for å kjøre singel slede under turen, må forhåndsbestilles.
Ca 5-6 timer totalt med transport til fastsatte tider.
Minimum 2, maksimum 8 gjester per tur.


Pris fra: 3400 NOK per person inkludert transport til fastsatte tider

Kveldstur med hundespann og overnatting i vårt gjestehus

Kveldstur med hundespann, jakten på nordlys og overnatting i vårt gjestehus
En tur på omlag 10 til 20 kilometer, middag i vår lavvugamme etter endt tur. Ønsker dere å benytte dere av vår inkluderte transport til faste tider til og fra BIRK må dere også bestille overnatting i vårt lille gjestehus. 
Minimum 2, maksimum 8 gjester per tur. Pris fra 3800 NOK per person inkludert transport til fastsatte tider.

Overnattingstur med hundespann, 2 netter

Vi arrangerer en del overnattingsturer hver vinter, de fleste går fra fredag til søndag. Turen går til vår villmarkshytte hvor vi overnatter begge netter. Tre dager med hundekjøring. Første dag er det start fra Kirkenes flyplass mellom 11.00 og 11.30 og turen ender søndag etter lunsj ca 15.30.
De fleste av våre gjester velger også å tilbringe en natt eller to i vårt gjestehus etter endt tur. 
Minimum 2, maksimum 8 gjester per tur. 


Pris fra 8900 NOK per person inkludert transport til fastsatte tider

Overnattingstur med hund, 1 natt

Nytt av året er en villmarkstur med hundespann hvor vi overnatter ute i hengekøyer. 
Enkel mat rundt bålet både til middag og frokost. Turen avsluttes med varm lunsj i vår lavvugamme. Prisen inkluderer transport til faste tider. 

Inkludert er transport, mat, hundekjøring 2 dager, lån av vinterbekleding (scooterdress, sko, lue og votter - varm underbeklednign må en ha med selv), hodelykt, hengekøye, liggeunderlag og vintersovepose.


Minimum 2, maksimum 4 gjester.

Pris fra 5900 NOK per person

Vogntur med hundespann

BIRK tilbyr våre gjester å være med på vogntur med våre hunder. Fra kennelen kjører vi en runde på rundt 4 kilometer som kan forlenges med flere runder.

Gjestene får være med på å sele opp spannene og selvfølgelig gi de en liten godbit før de settes tilbake på plass i hundegården.

Dette er ett barmarkstilbud på dager da temperaturen er lav nok  (under 12-14 grader) for hundene til å jobbe i mai og begynnelsen av juni og fra august/september (avhengig av temperatur) til snøen kommer i oktober/november.

Minimum 1, maksimum 5 gjester per tur.

Pris fra 1300 NOK per person.
Lunsj evt. middag uten dessert er inkludert i prisen. Transfer til og fra BIRK er ikke inkludert.


Kennelbesøk

Hele året er det mulig å besøke kennelen vår og hilse på hundene. En av våre guider vil være med dere og fortelle litt om livet med sledehunder.

Hvor mange hunder som er hjemme når dere kommer på besøk kan vi ikke garantere da vi selvfølgelig er mye ute på trening og gjesteturer med de.Pris 150 NOK per voksen. To barn under 12 år gratis sammen med en betalende voksen.