no


VI GIR DEG ETT AVBREKK I HVERDAGEN

Hos oss kan du oppleve det arktiske liv og stillhet helt på egenhånd. Vi leier ut hytter og rom i vårt gjestehus. VI leier ut både sykler, truger og langrennsski og vi hjelper deg gjerne med å finne akkurat det som skal til for å gi deg den ultimate opplevelsen her på BIRK.


Vi har aktive foringsstasjoner for fugl, både på BIRK og ved vår villmarkskoie. Vinterstid tilbyr vi transport med scooter ut til villmarksforinen. Visste du at det er registrert mer enn 250 forskjellige fuglearter i Pasvik?

Pasvik i vakre Varanger er den perfekte plassen å oppleve naturen og spesielt opplevelsen av Aurora Borealis fra september til begynnelsen av april, eller midnattssolen som vakkert skinner i to måneder fra rundt 20. mai. BIRK er det perfekte utgangspunkt for turer ut i naturen.

Det sies at det er en tid for alt...
Etter 22 år har vi nå tatt den tunge avgjørelsen om at vintersesongen 23-24 er den siste med hunder her på BIRK. Alle hundene, bortsett fra 2 er nå solgt eller omplassert til nye hjem. Micha og Gucci blir igjen her hos oss. Helt uten hund kan vi ikke være.

På grensen...