no

AKTIVITETER

Tilrettelegging for fuglekikkere

Vi har i en årrekke hatt helårlige fugleforinger i Pasvik. Våre fuglekikkere kan sove godt hos oss, spise god mat og benytte seg av våre fugleforinger.
På BIRK har vi også en mengde fuglekasser, både for å tilrettelegge for fuglene, men ikke minst for å utvide kunnskap om dette til våre gjester.

Vi tilbyr scooterturer i slutten av februar og til midten av april (dere blir fraktet i slede bak en scooter) til vår villmarksforing, Det blir fyrt bål ved campen og grillunsj er inkludert i turen. Gode fotomuligheter for lappmeis, konglebit og lavskrike.

Pris 2000 kr per person. Minimum betaling for 5 personer.

Scootertransport til og fra vår villmarksforing for fugl

Vi har en villmarksforing for fugl lokalisert ca 10 km fra BIRK. Den blir fylt hele vintersesongen. Her har dere god sjanse for å se konglebit, lavskrike og lappmeis fra slutten av februar og ut vintersesongen. 

Vi tilbyr transport med scooter og slede for våre boende gjester til og fra vår villmarksforing. Turene må forhåndsbestilles. Det vil kunne være opp til 8 personer per dag ved foringen.

Dere vil ha mulighet til å fyre bål under oppholdet, ingen tilgang til koia.

Pris 1000 kr per person, minimum 3000 kr per bestilling.

Leie av ski

Har du lyst å røre deg litt under ditt opphold hos oss kan du leie langrennsski, sko og staver her hos oss. Begrenset utvalg av størrelser.

Vi har kun ski, staver og sko for voksne.

Pris: 400 NOK per person per dag

Leie av truger

Lei truger og staver og ta deg en tur i nærområdet vårt på egenhånd.

Vi har kun truger for voksne.

Pris 400 NOK per person per dag

Leie av sykkel

Fatbikes kan brukes hele året. Avhengig av hvor mye luft du har i dekkene vil det være mulig å sykle både på vei og for eksempel på scooterløyper. Ta deg en tur på egenhånd.

Vi har kun sykler for voksne.

Pris 400 NOK per person per dag

Transport til og fra BIRK

Vi har gode avtaler med Pasviktaxi som tilbyr transport for våre gjester til og fra BIRK. Be om tilbud. Bestilling minimum 2 dager før ankomst.

Priser utenom våre fastsatte turer for 1-4 personer er fra 1700 kr en vei.