ANDRE TJENESTER

Tilrettelegging for fuglekikkere

Vi har i en årrekke hatt helårlige fugleforinger i Pasvik. Våre fuglekikkere kan sove godt hos oss, spise god mat og benytte seg av våre fugleforinger.
På BIRK har vi også en mengde fuglekasser, både for å tilrettelegge for fuglene, men ikke minst for å utvide kunnskap om dette til våre gjester.

Scooterturer i slutten av februar og til midten av april (dere blir fraktet med scooter med slede) til vår villmarksforing, har en pris på 2000 kr per person. Minimum 5 personer. Grill lunsj inkludert i prisen. Gode fotomuligheter for lappmeis, konglebit og lavskrike.

Pass av din hund

Vi passer gjerne din hund om du skal bort noen dager.
Hundene vi passer får bo inne på natta sammen med en av våre guider eller vår familie. På dagen får står de i hundegård med hundehus og de får selvfølgelig være med på tur enten aleine eller sammen med våre hunder.

Pris 200 NOK per døgn

Scooterturer

Vi tilbyr forskjellige turer med scooter for våre boende gjester. Turene opereres av vår partner og dere blir enten hentet på BIRK eller turen starter direkte her fra vår base.
Alle som skal kjøre scooter må ha gyldig førerkort for bil.


Pris fra 3200 kr per person.

Leie av ski

Har du lyst å røre deg litt under ditt opphold hos oss kan du leie langrennsski, sko og staver her hos oss. Begrenset utvalg av størrelser.

Pris fra 250 NOK per person

Leie av truger

Lei truger og staver og ta deg en tur i nærområdet vårt på egenhånd.

Pris fra 250 NOK per person

Leie av sykkel

Fatbikes kan brukes hele året. Avhengig av hvor mye luft du har i dekkene vil det være mulig å sykle både på vei og for eksempel på scooterløyper. Ta deg en tur på egenhånd.

Vi har kun sykler for voksne.

Pris fra 250 NOK per person

Transport til og fra BIRK

Vi har gode avtaler med Pasviktaxi som tilbyr transport for våre gjester til og fra BIRK. Be om tilbud.