OVERNATTING

GJESTEHUS

Vårt koselige gjestehus ligger like ved vårt hovedhus, hytter og kennel. Dette har vært i familien siden det ble bygd. BIRK har restaurert huset og her finnes 7 rom med totalt 4 bad, stue og spiseplass. Frokost er inkludert i romprisene frem til 1. mai 2024, andre måltider må forhåndsbestilles da det ikke er kjøkken tilgjengelig for våre gjester.

Alle rommene i gjestehuset er utformet forskjellig og har forskjellig størrelse. 

ANN & PETTER: dobbeltrom med eget bad i 2. etasje. Pris: 1300 kr per natt

SVERRE: twin rom med eget bad i 1. etasje.
Pris 1300 kr per natt

LITA & TULLA: HC rom, med plass for 2 voksne og 1 barn. Familiekøyeseng. Delt bad på gang i 1. etasje. Pris FRA 1150 kr per natt.

LILLEMOR & DOKKA: Twin rom med delt bad i 2. etasje. Pris 1150 kr per natt.

GEORG: Familierom med to lofts-senger i 2. etasje. Rommet har plass til maksimalt 2 voksne og 2 barn. Delt bad. Pris FRA 1150 kr per natt.

ARNE: Singel rom med delt bad, 2. etasje.
Pris 900 kr per natt.

ROALD: Singel rom med delt bad, 2. etasje.
Pris 900 kr per natt.

HYTTER PÅ TUNET

Vi har tre små hytter til utleie her på tunet i sommerhalvåret. Alle tre hyttene deler på bad i hovedhuset få meter fra hyttene. Det er elektrisitet i hyttene, minikjøkken, men ikke innlagt vann.

TUNHYTTA - to sovealkover med køyesenger. Totalt plass for 4 personer.
Pris 1200 kr per natt, minimum 2 netter.

MARIUSBUA - køyeseng med plass for 2 personer. Pris 800 kr per natt, minimum 2 netter.

FISKEBUA - køyeseng med plass for 2 personer. Pris 900 kr per natt, minimum 2 netter.

Måltider og sluttvask er ikke inkludert i prisene, men dere er hjertelig velkommen til å bestille også dette fram til 1. mai 2024.

Vask etter endt opphold, 500 kr per hytte

Frokostkurv levert på døren: 120 kr per person per dag.

Vi har ikke noe felles "allrom" for våre hyttegjester, men dere er hjertelig velkommen å fyre bål ved bålplassen og ha en hyggelig ettermiddag eller kveld der.

MYRBEKKOIA

Villmarkshytte som ligger 10 kilometer inn langs en skogsbilvei. Koia ble i sin tid bygd for skogsarbeiderne i Pasvik. I dag bruker vi koia til våre overnattingsturer med hundespann i vinterhalvåret og leier den ut til gjester i sommer og høsthalvåret.

Koia har ikke innlagt vann eller strøm, men vedovner og kjøkken med gasskomfyr. Vann hentes i bekken som renner like utenfor koia.

Fin bålplass mellom koia og saunaen på tunet.

Pris 1200 kr per døgn, minimum to netter.

Det er ikke dyner/sengetøy på koia i utleieperioden. Ønsker dere å leie dette må dette forhåndsbestilles og hentes hos oss sammen med nøklene. Koia må vaskes og levnes reingjort og klar for nye gjester.

Dyner/sengetøy: 100 kr per person, dette må bestilles sammen med bestilling av koia.