no

OM OSS PÅ BIRK

Trine, gründer og administrator

Trine er grunnlegger og gründeren bak BIRK som ble etablert i 2004. Hun er utdannet lærer i bunn og jobbet full tid med etablering og drift av BIRK i rundt 10 år. I dag tar Trine og Tor seg av alt av oppgaver i forbindelse med drifta i tillegg til at begge  jobber 100% som henholdsvis lærer ved Kirkenes barneskole og stasjonsleder ved Pasvik Kraft.

Å være gründer i distrikts-Norge kan være en ganske "ensom" jobb, så det å jobbe i en ordinær jobb med mange kollegaer er en berikelse i hverdagen på mange plan.

Drifta av BIRK er blitt en livsstil for Trine og Tor.
I over 20 år har guider boddrundt om på tunet til familiens hjem. Fra 1. mai 24 vil det ikke være eksterne ansatte på BIRK og en ny og annerledes hverdag begynner både for oss og drifta.


Barna i familien er nå alle så voksen at de er flyttet ut av redet. De er likevel fremdeles flink til å involvere seg og hjelpe til på hver sine måter når de har muligheten. 

Vi bor rett på grensen til Russland i øst og har Finland noen kilometer vest for oss. Her har vi blant annet tilrettelagt for fuglekikkere, vi har overnatting og vi serverer hjemmelaget lokal mat til gjestegrupper i vår lavvu-gamme eller i vårt unike Vikingehus.