no

VILKÅR

Bestilling/reservasjon

BIRK husky er en liten leverandør av kvalitet til individuelle og små/mellomstore grupper. Vi anbefaler dere å forhåndsbestille eventuelt reservere plass både på våre turer og servering i vår lavvogamme og langhus, det samme gjelder overnatting både i gjestehus og hytter. Da vi er en liten bedrift med få ansatte har vi begrenset kapasitet, vi kan ikke garantere at vi kan lage/servere mat eller har mulighet for å tilby turer en ønsker å bestille etter ankomst.

Betaling
Individuelle gjester blir tilsendt faktura eller en betalingslenke ved bestilling. Bestillingen må betales i sin helhet innen 7 dager fra bestilling. Skal dere komme på besøk innen 7 dager må betalingslenken betales straks. Dersom bestillingene ikke blir betalt innen tidsfristen forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen uten videre tilbakemelding.
Turoperatører bli fakturert på ankomstdag av gjestene, 1 ukes betalingsfrist. 

Nye operatører blir fakturert ved bestilling i likhet med individuelle gjester.

Avbestilling av arrangement som innbefatter turer levert av BIRK husky og våre underleverandører

Følgende gjelder ved endring og avbestilling av bekreftede bestillinger;

1. Mer enn 30 dager (1 måned) før arrangementsdato; kunden belastes 20 % av salgspris.

2. 30 dager eller mindre før ankomstdato er det 100% kanselleringsgebyr. Vi anbefaler alle gjester å tegne en reiseforsikring som vil dekke de behov en måtte ha for en mer fleksibel mulighet for kansellering.
Kansellering grunnet tredjepart, slik som flyselskap eller annet gir ikke rett til refusjon.

3. Alle endringer/kanselleringer skal gjøres skriftlig til BIRK.

BIRK tar full pris selv om noen av deltakerne reserverer seg fra å være med på hele eller deler av programmet.

BIRK forbeholder seg retten til å endre eller kansellere en tur dersom forhold tilsier at turen ikke kan gjennomføres (f.eks. værforhold). Ved endring av tur vil gjesten kunne godta endring eller kansellere med refusjon av beløp betalt til BIRK. Utgifter til tredjepart (f.eks. transportør) refunderes ikke og vil komme til fratrekk. Det gis ikke redusert pris ved endring i program gjort med bakgrunn i for eksempel vær eller hvor andre sikkerhetsmessige hensyn er tatt.

Avbestilling av arrangement (f.eks. lunsj og middag i langhuset) for grupper på mer enn 10 personer og som ikke innbefatter turer levert av BIRK eller våre underleverandører:

1. Ved kansellering fra bestillingstidspunkt og opp til 4 uker før turen, 1000 NOK avbestillingsgebyr

2. Ved kansellering 4 uker til 1 uke før arrangement: 50% av totalbeløpet må betales

3. Ved kansellering senere enn 1 uke før arrangement: 100% av totalbeløpet må betales (no show)

4. Alle endringer senere enn 1 uke før arrangement er en kansellering og 100% av totalbeløpet må betales (no show)

5. Alle endringer skal gjøres skriftlig til BIRK

Risiko - ansvar

Alle turene våre er forbundet med en viss risiko. BIRK opererer i et arktisk klima og vi jobber med dyr. Vi gjør alle gjestene våre oppmerksom på at turene med oss skjer på egen risiko, det vil si at vi ikke står til ansvar for eventuell skade på person eller utstyr medbrakt under turene våre. Alle gjestene våre må underskrive på at de aksepterer dette før turen starter.

Ødeleggelser eller tap av utstyr lånt ut av BIRK må betales av gjesten før en avslutter oppholdet.

Det er viktig for BIRK å presisere at vi så langt ikke hatt personskade eller vesentlig skade på utstyret til gjestene våre. Vi vil selvfølgelig gjøre alt for at turen skal bli en fantastisk opplevelse!